Tanda bersalin

Salam ibu2 gambar dekat bawah kalau geli jangan buka ye. Soalan saya. Ada tak ibu2 pengalaman dah keluar tanda seperti di bawah tapi contraction tak ada berapa lama ye tunggu untuk bersalin. #pleasehelp

Tanda bersalin
2 Các câu trả lời

sis terus pergi hospital ye. sy keluar tanda sikit, takde contraction, terus pergi hospital. sampai la pecah ketuban 12 jam kemudian, baru ada contraction.

2y trước

Due 25.4 ni. Bukaan baru 1cm docter cakap. Tapi belum ada rasa sakit lagi.

Tolong pergi hospital dengan segera

2y trước

Sama-sama 🌹