kecur air liur terllu byk

Salam ibu² dalam ni... Pernah x ibu² mengalami pengalaman kecur air liur y terllu byk.. setiap masa.. sampaikan nk tido..kne sediakan bekas kecik , nk ludah air liur.. lepastu xleh nk telan air liur sndri.. sbb rase nk muntah.. dan bagaimana ibu² atasi maslh ni.. 3 hari dah sy mcm ni.. ?

1 Trả lời

Kita sama ygg kkadang smp xleh telan air liur blari muntah..tdo jp air liur da nk mleleh klua..spanjg pregnt smp skrg 14mggu msih cmtu..🥺

4y trước

bersabar j la kan.. nk bt mcm mne.. setiap org lain² rase .. ☹️