HB LOW

Salam Ibu2. Ada tak yg kat sini pernah HB Low bawah 9. Mcm mana masa bersalin. Ada komplikasi pape ke kat baby atau ibu..

2 Các câu trả lời

Try mkn mknan yg blh naikkn hb... Bhy sbnrnya klu hb low ni... Tkut apa2 jd ms kte bersalin spt tumpah darah ke apa n darah jnis yg group kte tu xde dlm simpanan... Anyway jg diri baik2 sis n smg sgalanya baik2 aje buat sis n baby..

Kalau hb low ada masalah sis , nnti takot sis bersalin kena tambah darah .