VBAC

salam ibu2 , 1st pregnancy sy emergency czer .. yg 2nd ni baru 20week .. saja dok belek2 buku pink lama anak 1st baru perasan ayat yg doktor tulis mcm dlm gambar ni .. apa maksud ya ? peluang cerah oe untuk bersalin secara normal untuk 2nd baby ni ? ?

VBAC
4 Các câu trả lời

Sy ank 1st czer, 2nd doc bg peluang 6jam tuk bersalin normal tp tak berjaya gak sbb jln buka 5cm je. So 1st and 2nd dua2 czer. Tuk yg 3rd ni pun awl2 doc da pesan mmg kena czer juga. Sis is redhaaa 😊

5y trước

Saya pun tengah mengandung nmbo 3 jgk sekarang dan 2 ank dh czer ke 3 mmng kne czer jela kan....xpa la rezeki kita dgn cara mcm ni..saya lg sadis..5kali keguguran,2 selamat..harap yg ni selamat jgk sbb duk trimester pertama lg sekarang..

Anak ke 3 saya emergency czer, bersalin anak ke 4, dpt bersalin normal, elok sis bincang dgn dr

5y trước

Anak Pertama dan kedua pun normal, cuma anak ke 3 masa mengandung banyak masalah

Ye btl..xde masalah utk bersalin normal next pregnancy..

Klu x mslh bersalin normal...