Sakit celah kangkang 🥲

Salam ibu semua. Saya pregnant 30w skrg tgh mengalami sakit celah kangkang yg saaaangat teruk sampai hari hari kena makan panadol. Ada ke yg mengalami mcm saya/ ada tips utk kurangkan sakit #suffer

3 Các câu trả lời

Mostly org akn rasa mcm tu sbb baby membsar n ke bwah dh.. kena rajin buat stretching, especially butterfly pose atau squat..

3mo trước

oh begituuu. baik terima kasih 🥰

Senam kegel, brisk walk

3mo trước

baiklah akan dicuba mulai harini 😍 terima kasih ibu