Beg Hospital

Salam Ibu Ibu. Saya pregnant 35w now. Orang kata 37w baby dah matang and boleh keluar bila bila je. So saya dah start pack untuk hospital beg even due saya 13/9. Dalam duffle bag saya ada pack: Barang Baby -3 set baju + mitten booties + bedung -10 pampers (extra is better) -1 pack wet tissue -Baby toiletries -Minyak telon -Cotton Bud + Cotton Ball Barang Saya - 1 set baju untuk balik - 2 helai kain batik - Stokin tebal - Sweater - Tudung sarung - Toiletries - Minyak angin - Maternity Pants - Selipar Soalan saya. Cukup ke? Ke ada benda lain lagi yang saya perlu bawak?

2 Các câu trả lời

Cukup dhtu..blh bwk biskut n air kotak..tkut nnti lapar..sy bsalin bru ni , brg mamy cuma bju balik je yg guna..lain2 xguna, mcm sweater tu xperlu xpe..dlm ward xsejuk pon , dlm labouroom je yg sejuk giler tu pon xleh pakai sweater gk..bby pon sama, guna bju balik..nurse cuma minta pampers je nnti..dkt hospitl mommy n bby pakai bju hospitl je..

4t trước

Wahhh. Tahniah sis! Semoga sis dengan baby sihat sentiasaaa. Terima kasih jugak atas reply ni yaa. Lega rasanyaa hati. Doakan saya yeee

cukup..bawak la kurma sikit bg tenaga dlm labour room ♥️ semoga dipeemudahkan semuanya