Sakit perut memulas2 mcm senggugut

Salam ibu ibu semua, blik dari checkup smlm perut sy memulas2 mcm nk berak tp tk berak, rasa mcm senggugut pun ada. Kejap sakit kejap tak. Kandungan sy baru 19w. Perlu ke sy terus ke PAC atau perkara ini normal?#pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

hmm sama la kita , xtau la kenapa jadi gitu macam sengugut pon ade ,xtau la ape punca nk checkup lame lagi

2y trước

Sy terus pegi PAC smlm awak, doc pun kata takde ppe mgkin rahim nk membesar