serious tanya

saya dah 36 minggu, tapi ada rasa sakit perut, rasa mcm nak berak tapi takleh nak berak. Sakit perut tu yg boleh dikawal lgi. kejap sakit kejap tak, ada tak mmy yg mcm saya jugak? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sama la sis mcm saya 36 weeks . Sembelit kot 😅 sush betul nak berak . Sekali berak seketul je keluar😅 seksa betul. Bila nak tidur pun xselesa sakit perut dan ari2 . Xlena dah tidur skg huhu . Lagi2 skg dah start keluar gastrik . Makan banyak pun xdapat dah rasa penuh je baby d ruang perut .

ke awk sakit kontraksi?