Folic Acid

Salam ibu-ibu, saya nak tanya. Folic acid apa lagi yang okay. •Zincofer= Muntah -Maltofer= HB drop -Iberet=Muntah -Obimin=muntah Saya taktau dah nak makan ubat acid folic apa. Dah minum dengan air masam jugak. Pun sama. Tetap loya dan muntah😭 Saya rasa saya trauma minum dengan zincofer. So bila lain² ubat tu warna merah macam zincofer automatic memang otak reject,badan pun reject😂 #bantujawab #firsttimemom #firstmom

6 Các câu trả lời

sy consume appeton essential folic acid..so far ok Alhamdulillah..

5mo trước

Yang ni solely folic acid. Tak membantu untuk ibu2 yang ada masalah hb low. Mereka perlukan iron supplement.