normal tak najis bayi macamni?

salam ibu ibu, saya nak bertanya. bayi saya menyusu badan & seminggu tidak berak. harini dia berak tapi najisnya cair begini. is it normal?

normal tak najis bayi macamni?
11 Các câu trả lời

Warna tu normal. Kalau based on gambar mcm cirit sis. Kalau semua 100% air shj means cirit. Tapi kalau ada biji/ketulan kecil kecil tu bukan cirit. Sebab najis baby mmg cair

normal rasanya.. sebab masa anak first pernah gak mmbuang macam ni. tapi lagi dasyat dia. banjir melimpah ruah tak berhenti, keluar dri pampers. huru hara mak dia 😂😂😂

2y trước

ye sis, memang moment indah 🤣 tapi kelakar tu banyak.. sampai tertumpah lah dri drypers station 😂😂😂 ribut terus

kuning keemasan tu normal dan bagus. kalau kuning pucat tu kene bagitau Dr

Itu normal jer sebab anak kakak aku berak kuning itu masuk nye bagi turun badan

normal je..lagi² berak kuning lagi elok..kuning bby pon cepat turun..

x normal.. kena pergi check sis

2y trước

Normal macam ni. Jgn kuning pucat. Najis baby ni likat tak cair pun

normal2..😁

normal.

Normal jaa