taktahulah

ada tak pernah jadi macamni period dah late 4 hari cek 2 kali dh upt still negatif . before ni tak prnh jdi mcm ni dan period sentiasa okey .

1 Trả lời

Saya berpengalaman lewat 2 minggu, saya anggap perubahan kitaran haid. Gitu. Malas nak pressure diri, jadi terimalah result negatif upt dgn hati terbuka, dan teruskan kehidupan dan usaha TTC lagi dan lagi.

2y trước

tu kee , kena tunggu la ni smpai sebulan kalau tk kluar juga trpksa la prgi klinik