Boy or girl?

Salam ibu ibu. Nak share, haritu masa buat 4D scan, doktor bagitahu gender anak laki. Tapi cek dekat kk baru2 ni, doktor kata perempuan pula. Sekarang persoalannya, laki ke perempuan. Husband ajak scan untuk tahu gender. Tapi saya taknak. Biar suprise sikit. Nasib beli baju biru 2pasang je 😅

6 Các câu trả lời

Sama sis.. 1st time scan, boy.. Lepas tu g beli baju colour boy.. Sbb dah lama sangat tahan2 nafsu nak beli baju.. Nasib beli 2 pasang je.. Husband siap dah ada nama utk baby.. Sekali scan lagi sekali, girl 🤭 lepas tu follow up scan mmg girl je la.. Skrg tgh tggu baby keluar, tak tau girl ke boy.. Apa2 pun, yg penting baby sihat2

4y trước

Yeayyyyyy. Semoga dipermudahkan yeeeee 🥰

Sy mcm tu jgk. Tp sy lebih percaya pd scan di swasta sbb dia lebih detail. Benda dh ada, msti la nampak. Mesin scan di kk mcm xdetail sgt..sbb kdg2 dia blh je sorokkan xnak bg nmpk. Rezeki sy last scan kt kk, doc ckp ni haa nmpk ball dia. Wktu tu patient xramai so doc blh layan scan perut sy.

saya scan d hsptal kerajaan dan swasta dua" doktor ckp baby boy.. klinik swasta 4d terang nmpk bebird.. hsptal kerajaan tak terang pn nmpk jelas bebird baby😘

Saya pun macam tu masa pregnant. Last2 malas nak scan. Jantina apa pun yang keluar, doa saya pada Allah semoga anak saya cukup sifat sihat wal’afiat.

4y trước

Amin

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita untuk melahirkan anak yg shat dpnjgkn umur Aamiin

4y trước

Amin

laki or pmpuan janji baby sihat

4y trước

Tulah. Mudahan baby sihat. Tggu hari nak bersalin ni