Baby gender

Hai . Saya nak tanya , sebelum ni saya ada scan baby gender , doktor cakap macam girl . Lepastu ada buat details scan , doktor pun cakap girl . So nak tanya kalau dah dua kali doktor cakap girl , ada tak kebarangkalian nak dekat lahir tu doktor cakap boy pulak ? Saya nak start beli barang baju baby tapi tulah tgh confius 😅 #firstbaby #1stimemom

6 Các câu trả lời

Bli yg unisex senang sis sbb lg pon baby cpt besar so bli x yah bnyak bila dah klua nnty bru bli bju yg ikut baby lelaki ke pempuan.. Sy pon menanty hari n bli bju unisex tuk newborn tu pon x bnyk sbb baby cpt mmbesar nnty dah tahu jantina bru bli len😊

saya hari tu buat details scan, doktor ckp girl. tp hati ttp tk yakin sepenuhnya. jdnya saya bli bju yg dua² boleh pkai. purple/orange/hijau.. belajar dr pengalaman. anak first saya masa scan boy. skali keluar bunga. so masa bby tu bnyk pkai biru.. redha jelaa.

3y trước

Hi sis. Nak tanya, kalau scan baby boy nmpk dia punya kemaluan tu jelas, ada peluang ke akan keluar baby girl? Details scan ni.

kalau boy, nampak clear, mmg boy.. tp kalau girl ni, 50-50.. beli sikit2 dulu baju newborn.. nanti dah keluar baru puas hati.. lg pun baby pakai brg newborn sekejap je.. brg2 lain beli yg unisex je.. mcm botol susu semua tu..

scan ni just estimated je sis. jadi better beli baju yang dua2 gender boleh pakai.

bli bju random2 sis..scan nie kdg2 x tepat..scan lain..nti kuar lain..

beli unisex