Clothes Diaper

Salam Ibu Ibu. Ada sesiapa di sini cloth diaper anak tak? Nak tanya pengalaman and beli selalu yang jenis mcm mana esp utk new born ?

1 Trả lời

Sis nak yang zaman dulu2 ke atau yang moden punya..kalau zamam dulu2 awak beli size paling besar..kalau moden awak boleh cari kat shopee..kena beli inner sekali.. mmg savings la sebab 1kali je awak spend and boleh pakai sampai dia besar sebab dia boleh atur size...

5y trước

Nak yang modern. Hehe. Terima Kasih 🙏🏽 Confident sikit nak beli and pakai kan hehe 😌