Kulit naik gatal

Salam and hye, nak tanya dekat mommy² semua. Siapa ada pengalaman kulit gatal and naik bintik bintik merah waktu lepas mengandung? Sy baru lepas keguguran, bila habis period je terus naik gatal gatal badan and bintik bintik merah.. Anyone?

2 Các câu trả lời

sy masa preggy teruk sis naik gatal2...smpai berparut hitam2... dkt peha..dkt muka naik jerawat ... xlama lepas tu sy keguguran juga...lepas gugur xgatal da...tp masih ada parut...

sy up kn