Mengandung atau tidak

Salam hye momy semua.. nk tnya. Sy dh lewat period 10 hari. Tp test upt negatif. Sy test opk dh 3 hari +ve.. ikutkn 6/3 haritu dah jumpa waktu subur.. atau masih awl utk sy test upt? gambar first, ptg smlm pkul 1.53pm.. Gambar kedua test pg td yg atas sebelum mandi, yg bawah selepas mndi(masih terang).. #ingintahu #firstmom #newmom #bantusharing

Mengandung atau tidak
14 Các câu trả lời

selalu nya kalau opk dh terang mest upt pun dah naik line jugak ..try ambil air kencing first sekali lps bangun tido..opk boleh pakai dont worry.. sis kene berjaga-ii ya..ad dr kata kalau opk naik double line terang ad high chance untuk pregnant..upt mmg makan masa sikit.. maybe awal lagi..

2mo trước

Tak semestinya. Opk bukan penentu pregnant atau tak. Ramai dlm ni situasi mcm sis ni last2 tak pregnant. Upt tetap negative sampai period. Jgn beri harapan dulu