Check Up Di KK.

Salam. Hye kwn2. Sy nak tanye sket. Sy first pregnancy. Dlm 3bln pregnant sy checkup kat klinik biase. Klinik mesra di seri kembangan. Myb ade yg tahu di mana. Skang sy dah 4bln pregnant. Smlm last sy buat check up kat situ sbb ade sorg akk ni ckp. Buku merah KK pun penting dan perlu juga utk buat klu nak bersalin di Hospital Serdang. Tp mengikut sorg kwn sy yg pernah buat check up kat Klinik tu kate tak perlu buat sbb hospital kenal ngn Dr di klinik tu. Dan buku merah klinik tu boleh digunakan. Sbb kan sy ni tak tahu pape. Sy mtk nasihat Dr. Dan Dr pun tak suggest ape2 sgt. Juz die ckp klu sy risau sgt ttg ape akan jd nnt. Better sy buat buku merah di KK. So kwn2. Ape pendpt kwn2 semua?

8 Các câu trả lời

Maaf nk tnya klinik tu under doc Rahaya ke

5y trước

Aah. Ramai juga kwn sy ckp mcm tu. Tp sbb kan sy mudah gelabah bile diorg kate buku KK pun penting. Tu sy terase nak bertanye. In shaa Allah. Sy start balek buat cek up kat dr rahaya. Sbb dr tu baik n lembut sgt. Pastu Hari2 boleh tgok baby scan. Hehehe tq puan..