Keputihan

Salam hye ibu ibu semua , hrini saya dah 36minggu dan hari ke empat faraj saya gatal gatal dn keputihan saya dah berwarna hijau tapi sikit sikit je keluar .. khamis ni baru checkup .. saya ingat nk tunggu hari khamis je baru bagithu misi pasal ni .. sebelum ni ada juga keputihan tapi tak teruk pun colour putih je dh pernah ambik sample tapi doktor kata takde apa biasa je .. kali ni saya takut nak ambik sample lagi huhu betul ke kalau dh bertukar warna hijau ni kemungkinan jangkitan kuman ? Saya risau baby dn juga takut nak ambik sample lagi ? pedihhh .. sesiapa ada pengalaman tak , boleh share ?

2 Các câu trả lời

Kena bgtau nurse.. sbb nk ujung uJung ni takut nnt kalau gbs positive masa nk bersalin nnt doc akn on antibiotic kalau tk tau gbs positive ke tidal susah dieorg nk bg

kena inform misi awak. nanti ada ubat insert bawah.

5y trước

Saya dah pernah dapat db pakai dah sekali dah ok masa 26minggu macm tu .. skrg ni ada balik warne hijau pula dah hmm