Sekadar meluah

Salam , hanya sekadar meluah. Saya suri rumah anak baru nk masok 8 bulan .. Sejak2 ni saya selalu rasa tertekan ank pulak tak henti2 menangis asal bangun mesti ngis sume dh bgi tapi tetap menangis, nangis yg sgtt kuat .. Sye banyak mengadu dengan suami suami cume ckp sabar .. Suami kjee kluar pkol 9pgi blik kol 12 malam 2 kje.. Mmg stiap blik dia lyn ank tpi skjp je pstu dia tido .. Sye pon ade part time kje dri rumah tuk bantu suami .. Sekrang saya rasa penat kecewa sakit hati sume ade saya tak thu nk ckp cmne .. Kdg ank menangis sye tkleh handle sye angkt tgn ke dia , geram jauh sudut hati sye tknk buat cmtu , sye ksian kn ank ni.. Dalam kepala rase nk lari dri sune org.. Sye tak dpt luah perasaan ni sume pada suami, suami seolah taknk dengar luahan saya dia akan cube mengelak atau pura2 tk dengar ape sye cube ckp . Sekarang rse giveup , penat .. Please bgi support yg positive tuk sye #pleasehelp

6 Các câu trả lời

wslam. mcm tu tk perlu bantu suami. sbb dia pun tk bantu u mental. berhenti partime fokus ke anak atau hantar ank mgsuh pergi kerja full time. cuba ckp kt suami yg awak pnya mental down smpai terpukul ank mybe dia akn tlg u sikit2

8mo trước

harap2 dia dengar luahan saya 😌.. apepun terima ksih ❤