Badan sakit-sakit tangan bengkak

Salam haii momies nak tanya normal ke start masuk 3rd trimester ni badan sakit2 satu lagi paling teruk pergelangan tangan mula rasa sakit susah nak gerakkan rasa mcm terseliuh. Mula2 ingat mmg mcm tu tapi beberapa mnggi sebelah tangan lagi sakit yg sama. Skrg tangan rasa bengkak sakit nak pusing atau pegang barang pon rasa tak mampu. Ni normal sbb mengandung atau sbb ubat? Saya risau kesan ubat sbb saya kena makan ubat kencing manis n cucuk insulin. Ada kena mengena ke atau biasa ?

6 Các câu trả lời

maybe kesan ubat

3mo trước

Itulah nak tanya jumpa dr seminggu lagi app tapi rasa tangan bengkak2 nak genggam pon tak boleh mcm pelik pulak makin hari makin teruk.. harap semuanyee ok