CUCUK KANCING GIGI

Normal kee lepas kita dapat cucuk kancing gigi tu badan rasa nak demam sbbkan area cucuk tu sakit and ada rasa bengkak.. Lenguh saja tangan ni nak buat kerja pun tak selesa 😫😫

5 Các câu trả lời

ya normal saya baru lepas cucuk bulan awal lima haritu rasa lenguh satu badan nasib baik anak kedua dapat merasa anak pertama tak buat

Sy lenguh2 jer dekat bahagian kena cucuk tu dlm 2 - 3 hari. Demam takde lah utk dua kli dose tu.

cucuk kancing gg ni slalunya brape bulan yea..

4t trước

24w da ccuk..sy bru lps ccuk aritu..

sy bulan dpn cucuk...harap xdemam lah

ye normal..

4t trước

patut lah lain mcm jee badan ni.. baby first dulu okey je