solat duduk

Salam hai2 mommies,,,nk tny mommies ada x yg solat duduk ms mengandung?Since brp bulan?tq yg sudi jawabkan?

2 Các câu trả lời

8m.. sbbnya tumit da tak tahan berdiri lama.. tp takbiratulihram kena berdiri dulu.. sebab berdiri tegak tu rukun.. lg boleh berdiri cuba berdiri.. rakaat 2 3 kalau nak duduk da xde masalah.. semoga bermanfaat.. insya Allah..

4y trước

Tak juga.. kalau rasa boleh berdiri cuba juga solat mcm biasa.. tp mmg bnyk duduk.. sy pakai kerusi.. sbbnya kalau solat yg duduk kt bawah tu biasanya kejang kaki lepas siap solat.. 😂😂 insya Allah islam agama yg mudah.. buat ikut mampu.. cumanya kalau boleh da hujung2 nak bersalin nti bnykkan solat mcm biasa. Insya Allah membantu dalam proses melahirkan

W Salam...sy solat duduk Masa kandungan dah 35++week..tu pn sb Masa nk turun sujud tetibe nk tertongeng ke blkg,😂😂 Unbalanced skit...dgn x mampu nk berdiri lama...

5y trước

Kann...tq sis 😘😘😘🤗