Air panas suam

Salam hai sy nak tanya bahaya x kalau evryday minum air coway pnas suam ..means sy akan buat air pnas separuh kemudian yg suam dalam 1botol jadi xterlalu pnaslaa mmng dari sblum kawin favrite sy minum air masak yg suhu macam ni...sehari 2L atau kdg² lebih...soalan sy adakah bhye untuk kandungan?#SeriusTanya

8 Các câu trả lời

Suhu air kalau masuk tekak akan jadi suhu badan. Takda masalah pun. Kecuali p tuang air panas kt perut. Tu bahaya sgt la huhu

3mo trước

Selalu dgr org ckp camni & nurse/doc pun ada yg ckp tp bila baby saya kurang gerak saya minum air sejuk terus dia tendang. Kalau minum air suhu biasa dia buat taktau. Pelik kan haha padahal katanya air masuk badan suhu sama je. Tp tu la nurse pun suruh minum air sejuk kalau nk suruh baby gerak

takde masalah pun, sy musim pnas asyik minum ais je. org tua2 kata mnum air berais ank besar, tp ank berat normal je.

minumla..tiada mslh yg memudaratkan jika minum..

Tak bahaya awak

Tiada masalah

okay je awak.

minum je

Nope

tak