Angin dalam badan

Salam hai semua, sekarang saya dah masuk 11minggu, anak yg ke2,apa yang saya nak tanya macam mana korang buang angin dalam badan, sebab setiap kali lepas makan lama sikit rasa nk muntah,tapi bukan lah muntah angin sedawa yg keluar kat tekak,bukan sedawa angin kecil tapi besar, banyaj kali macam ni, rasa x selesa di tekak ni, asek angin je, kdg angin tu susah nak keluar sampai kita kena urut2 perut tekak baru keluar, waktu anak pertama x mcm ni... Dah try minum air halia,bawang putih bakar still sama, minta ubat angin kat farmasi dia bagi ubat muntah plak.. sekarang ni saya tengah makan Maltoper sahaja, ada cadangan tak mummy2 semua untuk kurangkan angin ni... Serius mang x selesa... Sekian terima kasih

1 Trả lời

saya pun tngah alami ntahlah mcm mna nk kluarkan tnggu kluar sndiri aje mmg tak selesa ..tp ibu preggy lain pun ramai alaminyaa . klu ikut pengalamn anak first prut makin besr hilang jugk rsa brangin tu .tp trbca tadi ada plak prut makin besr dia rsa mcm bnyk angin .😅