lendir coklat 39week

salam hai semua, saya 39w3d, dah 2 hari saya keluar lendir beserta darah coklat, tapi belum ada contraction yang regular, ada tak macam saya ya? selalu berapa lama ya nak melahirkan kalau keluar tanda darah😭

2 Các câu trả lời

sis ank ke brpe. klau sy dlu ank sulung smpai duedate pon xde rse contraction , keluar lendir ngn darah je 😅cuma ank kdua sy ni , mula2 sy keluar darah n lendir sikit2 n xde contraction ,jln pon x terbuka mse tu, so kena balik dlu. tp 5hari kmudian tu , keluar darah n lendir banyak n ade contraction, g spital bukaan dh 3cm. masuk wad skejap je, contraction mkin kuat.mitak ubt tahan sakit, tp makin sakit 😅 terus g labour room branak. x smpat nk relaks2 kt wad😂

1mo trước

saya anak pertama.. dah 1cm tapi contraction masih tak regular pun, sikit2 ja sakit.. pergi hospital doktor sruh balik dulu, betul2 sakit regular sejam atau stengah jam tu ok lah.. saya agak stress sbb orang sekeliling pressure saya bila nak beranak😭 sruh pergi hspital padahal doktor sruh saya balik dulu😭

Sama macm Saya. Hari ni hari ke2 keluar darah n lendir. Misi kk suruh g spital check bukaan, ketuban dn jantung baby. Ingt malam ni nk g la Slow2. Anak kedua. Contraction pun xregular

1mo trước

Semoga kita sama2 cepat bersalin ya. Allahu kalau boleh xnak la sampai induce😢