Scan baby

Salam hai, just nak tanya mommies lain . .ada tak yg berpengalaman . .rasa heartbeat bby lebih dari 1 tapi scan ada 1 je . .tambah2 bilq masuk 20 minggu ni heartbeat makin clear sangat2 lbih 1. .bagi husband dngn mak rasa pon . Mak kata lbih dari satu heartbeat ni . .bila inform doc . .doc pon mcm trkjut . .buat scan swasta masih nampk 1. .kandungan saya dah 20 weeks 1 hari. . #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Kdg2 heartbeat kita pun boleh rasa dkt situ juga. Tp boleh pergi check utk kepastian.

2y trước

Kdg2 yg bdenyut tu nadi/heartbeat sndri/rahim bdenyut nk mmbsr. Klu btul pregnant lbh dari 1, masa scan dktr dh blh nmpk clear sbb dh 20w.