Baby Asik tdo sahaja

Salam hai mommy semua,sy nk tnya normal ke bby umur 16 hari asik tdo shaja....dia hnya berjaga bila nk susu je...lepas minum susu dia tdo balik??? Bila buka mata dia hnya menagis jee...

3 Các câu trả lời

normal puan, yang penting puan kena sentiasa pastikan dia kenyang , pampers tukar dan mandikan itu saja tugas newborn ni 🤭 tunggu 3bulan keatas dia start pandai berjaga dah haa time tulah nak tidur pun terganggu 😅

2y trước

baik...terima kasih puan

normal la tu. newborn kan tido 17-22jam sehari. kalau krg tido nnti berat bby naik x cantik.

normal je awak. sebab baby belom kenal siang dn malam.