Baby asik menangis

Normal ke bby 44hri tibe2 dari jnis xmngis sikit2 mngis je. Nk susu ngis. Nk tdo lg lh mngis

5 Các câu trả lời

Sis, menangis memang cara baby berkomunikasi. Mcm mana dia nk cakap dekat ibu dia yg dia nak susu, dia nk minta tukar lampin atau dia penat nk tidur - semuanya dari tangisan. Cuba belajar beza tangisan bayi

Sama lah anak saya pun mcm tu. Baby dah masuk 2 bulan. Still meragam bila nak tido kan dia. Kdg2 risau susu ke yg tak sesuai ? 😩

Kentut pon nangis, mula2 stress la jugak tapi lama2 saya enjoy ja rasa lucu ja perangai. Apa2 nangis, comel ja rasa

normal sis. dyeorg xkn sama setiap hari.

normal sis.. prangai pn brubah2 nant