keputihan byk , period delay 5 hari and ada pcos

salam hai mommies , nk tanya sy ada pcos . sekarang sy dh lewat period 5 hari . period sy tiap2 bulan dtg cuma kdg2 waktu dia panjang kdg2 normal . tp yg pelik keputihan menebal semacam pastu sabtu lepas ada keluar coklat bersama keputihan and then dh tk ada . nk check upt perasaan takot tuu menguasai 🥲 pernah tak ada mommies2 mcm ni ?

1 Trả lời

saya awal2 prgnant , dapat tahu Ada pcos sebesar 3cm kalau X Salah..Dalam masa Sama sekarg saya GBS positive .. mkn antibiotic pun still Ada keputihan n kdg2 mcm nk ke kuning .. ramai suggest kurangkan Manis..dh Cuba pantau dlm 2bulan, still Ada jugak..dgn2 dtg gatal dia yaAllah xselesa.. sis try Tanya doc dulu sebelum ambil apa2 ubat ya.