Suntikan depo

Salam hai maaf sy nk tanya macam mana kita nk detect yg perancang kita pakai ni serasi? Sy bsalin 29/01, cucuk perancang 04/03, nifas masih ada. Sehari selepas tu terus kering. 15/03 tiba2 darah turun sikit2, ada hari spotting, ada hari mcm period smpai hari ini 08/04. Dan sepanjang turun darah ni, bdn sy lemau teramat, mengantuk sgt2, xpasti adakah itu side effect dari cucuk tsebut. Minta pandangan pd yg pernah ambil perancang ini..smntra tunggu next appt bln 5 nanti.#bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

Ya. I mcm tu. Lepas 3w dia stop. Lepastu tak period sampai la nak dekat next appt ada spotting. Lepas cucuk dia stop. Macam tu lah. Lain orang lain kot sis. Cuba awk monitor lg. Kalau dh sebulan camtu tak serasi and ganggu kerja harian awk, boleh mintak tukar

1mo trước

Boleh. Diorg mungkin akan tanya kenapa. Hak awk nak terangkan atau tak. Tp boleh ckp ganggu kerja harian awak. Nak beribadah tak selesa sbb kena keep on tukar pad. Diorang kena bagi awk tukar sbb mmg hak awak k.