berat baby

Salam hai. Kt mana nk tau berat baby ye dlm slip ni?

berat baby
33 Các câu trả lời

Dkt efw sis.. Saya aritu scan msa 30w bby baru 1578g..berat skit laa dri bby sis

Sy msa 30w2d berat bby 1.374kg..now xthu la brpaa berat dia msa 34w5d ni..

EFW(estimates fetal weight) jangkaan berat bayi sis 1.436g @ +-1.4kg😊

Seri A.R wahhh...baby girl.. blh la beli baju comel2 ngan reben.. 💗

Sy 28 weeks haritu 1.6+kg..ni dah 32 weeks x tau la brpe dah.. 😅

Kalau mcm ni senang je nk cari sis..cari yg ada huruf g tu...

EFW tu sis..1436 g...means dh 1.4kg lebih dh..😊

sy skrg 19minggu.. berat baby dlm kndungan 224g..

4y trước

Seri A.R wahh baby girl.. blh da la start beli baju yg comel2 siap ngan ribbon.. 😉👍💗

Boleh rujuk EFW @ estimated fetal weight

Sy 30W efw dlm 1.6+kg 😅