Keluar warna coklat2 di awal pregnant!

Salam hai ibu2 smua , nk tnya normal ke keluar wrna coklat2 mcm ni di awal preggy?😥Sbb ad sya baca post dlm ni haritu , kandungan 5week kebawah normal keluar wrna coklat mcm ni .. Betul kee ?? Sya bru je gugur hujung bulan 12 haritu n now pregnant lgi , n kandungan bawah 5week lgi .. mcm g klinik haritu doc xdk sarakan apa2 ubt pn , contoh ubt untuk kuatkan rahim ke😢Saya risau tkut trjdi mcm haritu , sbb masa mula2 bleeding haritu awal2 tu mmg keluar wrna coklat mcm ni🤧Semoga tiada apa2 hurm doakan saya dan kandungan saya😢#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Keluar warna coklat2 di awal pregnant!
4 Các câu trả lời

terus p hosp , sy dulu 3w5d pergi hosp . Dorang akn cek Upt dulu . then kalau ada gmbr upt yg amik cek + . masa saya spoting sikit je , then sya tunjuk gmbr upt + . terus dorang refer sy ke dewan bersalin . masa sampai situ sy da bleeding banyak . dorang mmg cek muncung itik , tvs , buat ujian drh . tp biasanya kalau tak nampak kantung , dorang mmg tak kn bg ubat kuat rahim . sy gugur bulan 12 jgk , bulan 1 sy pregnant blk . masa 7w ada drh kluar tp sikit je . sy terus p klnik . masa tu scan dah nampak bby so doc bg ubat kuat rahim. alhamdulillah smlm da bkk buku sbb ada fibroid masa pregnant klini . awak jgn biarkan . terus p klnik/hosp . bgthu awak pernah gugur .

2y trước

Alhamdulillah dh prgi klinik smalam , doc kata insyaallah xdk ape2 .. doc kata mngkin ni pendarahan sbb awal pregnancy .. kantung pn dh npk jelas smalam , n doc pn ad bgi ubt untk kuatkan rahim .. insyaallah semoga ad rezeki sya untk kali ni🤲🏻Semoga allah jga kandungan ni .. terima kasih sis sudi jawab pertanyaan sya❤️

Terus pergi klinik sis..saya haritu dr check guna speculum dan scan..lepastu dpt mc 3 hari..saya bedrest 2 minggu memang kurang sangat gerak,nsolat pun duduk..sekarang alhamdulillah okay dah..doa banyak-banyak fikir positif..insyaAllah takde apa tu..

Banyak kn rehat . Jgn stres jgn byk bergerak

Pergi check klinik or hospital terus ni.