scan 20 week di kk

Salam hai ibu2 nak tanya kalau scan 20weeks kt kk selalunya cek apa ye n jantina dh nampak ke belum ? Selalu org ckp xnmpk ada ke yg dh nmpk

2 Các câu trả lời

wassalam.. slalu 20 week, nurse akn scan nk tgk jantung bby samada dah jelas @ blom.. klu jntung bby dah jelas blh dengar, nurse akn suntik kancing gg dekat ibu.. klu nk tgk kesihtan bby, kna g klinik swasta.. 20 week dah blhvwat detail scan dah, tgk kesihtan bby.. jantung, buah pinggang, jantina dan lain2.. slalu 20 week da blh nmpk jntina, tu pon klu bby bg tgk la😅

sy scan klinik luar 17w dh nmpk jantina..scan lg skli 30w bru2 ni pun nmpk jantina yg sma..