4 weeks pregnancy

Hi salam mommies! Semalam i baru scan baby. Then Doctor cakap yang kantung baby ada dua. Tapi satu lagi kecik n satu lagi besar sikit. Ada tak anyone yang ada pengalaman yang sama? Risau 🥲 #1stimemom #pregnancy #advicepls #twiins 🤰🏻

1 Trả lời

Sama macam saya, sy waktu 6 minggu nampak 2 kantung, satu bulat cantik, satu leper, takut juga, risau jugak. Huhu.. harapnya dipermudahkan kedua dua kembar untuk survive.

3y trước

Terima kasih. Sekarang 8 weeks dh tinggal 1 kantung..