Bersalin Normal Selepas Perna Czer

Salam dn slmt mlam ibu2 smua... Sy nk tnya ada tk kt sni ibu2 ble share pnglaman?? Ada tk ibu2 yg prna czer skali.. Lpas tuh pregnt semula tp mlhirkan dr bawa scra normal pula?? Ada apa2 rsko ke?? Ble share pnglman tk??

2 Các câu trả lời

1st & 2nd baby twins bsalin czer. Lepas 4 tahun prgnt 3rd baby alhamdulillah bsalin normal. Baby no 4 da 36w, da engaged..kepala da duduk kat laluan..hopefully bole normal juga.

I wanted natural but end up c sec for my first pregnancy. Then second pregnancy is also c sec due to breech.