Ceaser

hari tuh jmpa OnG.. OnG tnya sy.. dktr yg buat ceaser sy brpa thun lpas tuh ada ckp kat sy ke..klau pregnant lg nanti dh xble melahirkn normal kena buat ceaser jgk..sy ckp tkde dktor tu cma ckp jarak kn tmpoh sekurang ny 3/4 thun utk bgi luka sembuh..so sy nk tnya ada tk mommies kt sni yg perna ceaser lpas tu pregnant smula.. Ada risiko apa2 tk? Klau perna ceaser mmg kna mlhirkan ceaser lg ke cm mne?

1 Trả lời

Kwn sya, anak first cser smpi anak ke3 cser..reason cser pecah ketumban (baby pramatang) peliknye anak no 2 n 3 skli cser Wlupun xpecah ketumban 😅pelik..