Procedure check kesuburan suami isteri di klinik@hospital kerajaan ?

Salam dekat sini ade yang pernah check kesuburan utk suami dan isteri under kerajaan tak ? Boleh saye tahu ape step first yang saye perlu buat ye ? Macam mane die punye permulaan ? Nak kene pergi klinik kerajaan mintak surat refer pakar ke ? Saye ttc 1 tahun 3 bulan. Period okey cume kadang ade bulan jmpe waktu subur, kdg tk jmpe.

1 Trả lời

yep 1st procedure nya pergi kk & ckp nak jumpa doc/nurse kkia utk cek kesuburan. nanti dari situ dorang akan assist & blh minta surat refer ke o&g hosp.