Scan gender

Salam dan hi semua. Nak tanya, kalau macam ni betul ke baby girl?😍😍 Share la scan korang. #17w

Scan gender
16 Các câu trả lời

seronok tengok semua da scan..Saya 23w sekarang,belum scan lagi n xtahu jantina lagi..Cadang nanti nak buat detail scan terus.Harap masatuu baby bagi kerjasama laa..

3y trước

wahh..tahniah..Sekarang da berapa minggu?

Nampak scan pn tu mcm girl. Hehehe ni saya share saya punya.. Nampk mcm burger tu doc kta perempuan... dh 2 kali scan. Doc mmng kata its girl

3y trước

Wahhh Alhamdulillah. Tahniah sis! Tulah nnti nak repeat scan lgi sebab tak sabar rasa nak beli barang😂. Dulu masa scan abangnya mmg nampak jelas pistol. Tu yg excited bila nampak mcm bunga😍

dah scan hritu doc ckp baby girl...hrap2 tak Salah preggy mom 6bulan😇

3y trước

Wahh Alhamdulillah tahniah sis. Tulah, saya anak sulung boy, nampak jelas pistol masa scan dulu. Ni bila doctor kata girl, excited rasa. Nnti nak repeat scan lg☺️

Sy dah scan aritu tapi baby malu xnak tnjuk jantina pulak😬😬

3y trước

21w 😬

sy girl jgk.scan 32 week bru dia nk tnjuk..tp muka plk dia sorok.hihi

3y trước

Wah Alhamdulillah tahniah sis!! Alahai sayang, malu nk tunjuk muka dia la tu, nak bg suprise kat mama ke☺️

tahniah sis.. kita punya bby boy insyaallah... ank sulung ni..

3y trước

Wahh Alhamdulillah tahniah. semoga dipermudahkan dan selamat semuanya kan sis❤❤

ye npk girl tu sis..nti repeat scan lg utk kpstian smle

3y trước

x pe nti sis repeat scan lg ye

sy dh masuk 35w tapi setiap kli scan mesti xnmpk,dia tutp

3y trước

Alahai baby malu2. Ni mesti nak bagi suprise kt mama dgn papa dia☺️

awalnye dah nampk. girl2. sy 23 week belum jelas..

3y trước

Tulah sis. Doctor pun kata jelas nampak. Tapi nnti nak repeat scan sekali buat detail scan. Sebab anak sulung boy, excited bila doctor bagitahu girl☺️

hye mummy² yg geng boy....nie lg clear🤣