Rawat miss v

Salam dan selamat petang,ibu2 hebat.sy ada soalan.macam mana ya mahu merawat miss v yg ada bau tidak enak serta keputihan?sy tidak selesa la bau miss v sy ni.harap ada yg sudi bantu sy,terima kasih...

2 Các câu trả lời

Keputihan semasa megandung? Saya kene jugak masa 2nd trimester and cuci guna feminism wash pon x jalan. But then google ckp mybe because kite ambil too much benda manis. Then saya cut air manis and tukar pantyliner setiap 2-4 hours. Alhamdullilah hilang bau tu.

kalau saya selalu makan yogurt and make sure after basuh area miss v kena lap or keringkan pakai tisu 😊

4y trước

Sudah,sis..pakai feminin wash bagai sudah buat juga.setakat ni,tidak la teruk mana tapi tidak selesa kalau ada bau yg tidak enak lagi2 ada dengan orang sekeliling...