Prosedur minum air gula

Salam dan hai semua. Saya kena minum air gula pada minggu 28 nanti, tapi masa appointment nya pukul 2 petang. Soalan saya, saya kena mula berpuasa dari pukul berapa ya? Dan memang tak boleh makan apa-apa langsung ke? Kalau minum air kosong/air manis boleh tak? Maaf kalau soalan mcm kurang bijak, saya first time mom dan first time jugak dengar kena minum air gula petang. Selalunya pagi je. Tu yang confuse tu. Apa pun terima kasih. :)

3 Các câu trả lời

Confirm kan balik dengan nurse awak. Tak pernah dengar minum air gula buat petang sebab proses ambil darah selalunya buat pagi, tak buat petang. Petang tu diorang dah hantar sample darah ke lab.