Susu yang sesuai untuk ibu mengandung

As salam dan hi dear mommys.. sy nak tanya.. susu ape yg sesuai utk ibu mengandung.. sy dah pregnant 14w 2days.. masih xthu nak minum susu ape..

7 Các câu trả lời

sy try susu enfamama, perisa vanilla..tp skrg sy tgh mabuk,muntah2, tekak blum boleh terima nk minum susu setiap hari...

5y trước

pada sy okay je, cuma sy lebih suka perisa susu tepung yg rasa biasa tu, cuma enfamama dia bau la vanilla2 tu..kawan sy bgtahu, minum susu segar farm fresh bagus utk ibu mengandung,yg susu kurma tu...mahal sikit takpe,janji anak dlm perut dapat yg berkhasiat...sekadar kongsi dgn sis :)