Anak eczema susu Ha tukar dugro soy

Salam boleh ka sy buat susu selang seli susu anak Dari friso Ha ke dugro soy?? Anak sy eczema kena pakai susu Ha baru tak flare tapi sy x cukup duit nak beli susu ha jadi sy cadang nak tukar ke dugro soy. Murah sikit.. masalah nya pula soy buat anak sy sembelit… sy dah xda cara lagi nak beli susu Ha sebab x cukup mampu beli susu anak sampai hujung bulan ni… sy hrp anak sy boleh terima susu dugro soy.. tp Bole ke sy buat selang seli? Seminggu kena beli 2 tin 400gram.. sbb tu x cukup mampu nk beli susu dia

1 Trả lời

sis plan nk buat mcm tu smpi ble2 ke or smentara je? sye x pasti la sis, x brani nak ckp.. Tp klu dugro soy pun sbbkn sembelit mksd nye x ssuai la tu.. try susu lain..

1y trước

susu nan lactose free da cuba?