susu dugro

ada x ibu2 kt sini yg ank mnum susu dugro step 3, sy nk tnya mmg susu yg step 3 ni tak disediakan sudu ke sbb sy beli tkde sudu, maaf xtahu sbb first time nk try susu ni #SeriusTanya

1 Trả lời

susu 1y keatas takde sudu. sbb nk train bg minum pkai cawan. sy pkai dutch baby pun xde sudu..pkai sudu fm lain.

2mo trước

sy agak2 je..tak ikut saranan paket. tu pun tgk sudu mcm mana. sblm ni ank guna anmumlac..sudu pendek. jd sy buat 4scoop, air dlm 5oz.