Saya nak tanya

Assalamualaikum mommy².. Saya nk tnye anak saya 1thun 1bulan dia mmang minum susu dupro soy 0- 12m tpi saya tukar kpada susu dugro soy yg 1-6thun sbb dia dah 1thun, tpi bile minum susu dugro soy 1-6thun tu naik merah² pulak dkat bdan n kedua² belah mata dia..anak saya ada eczema..jdi apa pendapat mommy² smue susu ape yg sesuai untuk knak² yg ad eczema?..saya first mom..mohon jgn kecam saya

Saya nak tanya
2 Các câu trả lời

Hi sis boleh try similac isomil utk 1-6 years old. Kalau ikut doctor i ckp isomil ni paling safe utk eczema

8mo trước

tq sis

ramai budak elergik soy try tukar yg kotak hijau dupro tanpa soy ...try yg kotak kecik sekali.. kalau ok go on

9mo trước

saya dah try yg tu tpi mmang anak saya naik merah² dkat bdan dia..jdi sya guna yg dupro soy 0-12bulan ok je dgn dia dri umur dia 3bulan lgi mmng minum susu tu..tpi ble sya tukar kpada susu dugro soy 1-6thun jdi mcam tu plak