susu tepung

salam.. biasa nya susu tepung apa yang sesuai untuk new born baby..?

2 Các câu trả lời

Kalau bby pramatang..dia ada susu khasnya..contoh yg guna dkt nicu similac.. bby pramatang xleh bg susu fm yg lain..dia ada.khas.tuk bby pramatang..dlu la pakar peads bgtw pd sy... Mcm sy dlu ank pramatang sy bg susu bdn shj..smpaila ank dh umo setahun sebulan skrng ni..xde bg susu fm... Even dlu doc kata susu fm.bgus tuk bby prem..tp susu ibu lebih bgus dr fm sbnrnye..

Susu s26 kotak purple bagus. Kalau ada kuning dapat kurangkan kuning baby. Boleh bagi baby semangat. Tapi depends pada baby awak sesuai atau tak.