Hospital Kajang

Salam bahagia semua nya... ? Tumpang bertanye... Hospital Kajang ok tak klu nak beranak disane... Sy dah dpt surat dr doc utk refer pade hospital. Mcm mane nak refer eh? Ade mase ke waktu2 tertentu utk anta surat refer tu or just dtg amik no mcm biase. Tunjuk surat then buat appointment.. Ke mcm mane.. Boleh berkongsi tak sape2 ade experience di hospital kajang. Tq semua... ?? (masih mentah... First pengalaman. First baby. Hehe)

1 Trả lời

Hosp kajang okay .. Saya bersalin dkt hosp kajang .. Ambk kelas 3 .. Tp masa tu katil penuh .. So sy dpt duduk dkt kelas 2 .. Bahagia sekejap 😬 lepas bersalin baru pindah kelas 3 😆 alhamdulillah sy dpt nurse n doc yg baik .. Lepas bersalin tu nurse tolong cuci badan pakaikan baju .. Sambil sembang2 bg petua n nasihat 😊 Btw utk surat refer tu .. Pergi je hosp kajang tu terus ke bahagian wad bersalin ..n bg je refer letter kt nurse tu .. Nnt nurse akan bgtau ape yg kite perlu buat .. Semoga dipermudahkan urusan 😊

5y trước

Terima kasih byk2 sis.. Td nak g dah. Memandangkan ujan lebat. Tangguh senin baru g spital set appointment . Mggu ni leh set brg2 baby dah. Alhamdulillah.. Terima kasih byk2. 😘