RUAM BADAN BAYI

Salam, badan baby sy ada naik ruam mcm nie. Dh cuba letak bedak sejuk dan sudocream, tp mcm xdk perubahan apa². Ada cara lain lg tak utk hilangkan ruam ni? Terima kasih. #firstbaby

RUAM BADAN BAYI
16 Các câu trả lời

saya pun guna snowhite kat bby saya..pipi dia naik ruam susu..pakai 3 hari ja,,hilang..

Alhamdulillah,terima kasih mommies sudi jawab dan kongsi pendapat pada soalan sy☺️

Cara tradisi sikit.Cuba tepung ubi kayu. Org lama style 😄 x taw la jadi x.. 🙏

try lotion snowhite sis

bancuhan tepung ubi..

ruam panas ni