susu badan tak banyak

salam, baby saya baru satu bulan 16 hari..saya nak tanya, apa yang perlu saya buat untuk banyak kan susu badan saya memandangkan lagi sebulan saya perlu masuk bekerja..saya dah start pump susu untuk buat stok nanty bila bekerja..tapi saya pump dalam satu sesi tu ambil masa 45 minit ke 1 jam untuk dapatkan 3.5 oz. apa yang perlu saya buat ya..

1 Trả lời

try mnum halba sis..or bli sj paket yg khas tuk buat sup tu..bli bnyk2 trus..lps tu masak sup ayam cmpur dgn tu..atau klu ada kurma kering lg bgus..cmpur jh dlm tu sup..nnt sda masak..sis mnum ..sa pun ada mslh bgtu dulu..skrg ok sda sejak sa amalkn bgni