Gender baby

Salam, agk2 gender boy ke girl ye, scan masa 17 weeks tq

Gender baby
6 Các câu trả lời

Saya dulu masa anak 1st, 3 kali scan 3 kali doctor cakap perempuan. Scan klinik berbeza tauu. Masa tu scan 17w, 25w dengan 27w. Tapi masa bersalin keluar keluar lelaki 😂😂😂

5mo trước

hahaha saye 37 dah ni .. bape kali scan pon doctor syak pompan , tapi kite ni ragu2 so belilah baju color selamat 😂😂

sy first scan buat detail scan...doc ckp lelaki...2nd ms 28w pon doc ckp lelaki..harap2 adlaa rezki sy..tkot nk excited sbb dah ad 5 org perempuan

selalu ny kalau boy cpt nampak sis..girl tu ssh ckit. tp tula ikut kepakaran doc tu jugak. ada doc yg pndai tgk. ada yg kurg tpt.

Kalau Nak tahu cepat try nipt test I buat 12 weeks dah tahu gender and 99% correct

5mo trước

Any clinic boleh pergi Ada buat

Doktor kata apa? Kalau tak jelas boleh scan lagi.

5mo trước

Dr ckp girl😁

tgu besar sikit..kdg girl ni blh berubah²..

5mo trước

sis @anon, boleh. sebab tu saya selalu kata. USG ni, tak semua orang boleh baca. even doctors pun, tak semua well-trained untuk baca. boleh confuse2 lagi. lagi lah nak tanya orang awam mcm kita, buang masa. kalau nak 2nd 3rd opinion, cari doktor lain terus.