Baby tak berak 3 hari..

salam.. ade tak kat sini yang baby nya 2 bulan lebih tak berak 3 hari atau lebih .. baby saya minum susu formula sejak lahir .. dah 2 kali jumpa dokter.. dah bnyak kali tukar susu tapi sama jugak.. kadang berak jd sembelit..

1 Trả lời

Sis cuba try cairkan susu fm tu utk elakkan sembelit.Kalau baby ttp sembelit terpaksa kena keep try n error.. Sy dulu pun byk kali tukar susu dari susu murah smpai laa susu mahal supaya baby takde sembelit